
М'ясні мафіни з беконом і зеленню
Хочеться чогось новенького, смачненького і незвичайного на вечерю? Радимо скористатися нашим рецептом і приготувати м'ясні мафіни з беконом і зеленню. Не тільки смачна, але і надзвичайно корисна, ситна і поживна страва включає в себе повний набір білків, жирів і вуглеводів. Селера і цибуля-порей - справжнє джерело вітамінів, мікро- і макроелементів. Прийдеться до смаку і маленьким вередунам. А вашому коханому чоловікові допоможе відновити силу і фізичну форму після важкого трудового дня. Цілком підійде як окрема страва. Візьміть собі на замітку наш рецепт. Ваші рідні ще не раз попросять вас приготувати наші м'ясні мафіни.
Ingredients
Білий хліб
5 шматочків
Бекон
250 г.
Цибуля
150 г.
Селера
3 стебла
Цибуля-порей
1 шт.
Шавлія
5 листків
Чебрець
3 гілочки
Сіль
1 ч. л.
Мелений чорний перець
1 ч. л.
Курячий бульйон
200 мл.
Яйця
2 шт.
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 150°С. Змастити маслом форму для мафінів.
02
На деко викласти нарізаний на кубики хліб в один шар, випікати 10 хвилин. Остудити.
03
Нарізати бекон на кубики, смажити 10 хвилин, регулярно помішуючи.
04
Нарізати цибулю кубиками, скибочками - селеру і цибулю-порей. Додати сіль і перець.
05
Овочі смажити 10 хвилин. Додати шавлію і чебрець. Перемішати.
06
Додати у масу бекон, бульйон, збиті яйця і нарізаний кубиками підсмажений хліб. Перемішати.
07
Викласти начинку у форму, випікати 25 хвилин при 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores