Макарони (французькі тістечка) - Image

Макарони (французькі тістечка)

Number of servings: 5Cooking time: 45 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Не дивлячись на свою незвичну назву, це смачні французькі тістечка. Цей рецепт відомий у Франції досить давно, тому й існує багато його варіацій. За формою воно нагадує печиво, яке має начинку посередині. До цих пір точно не відомо, звідки пішла ця страва, але ж суть не в цьому. Головне, що ми маємо смачний і приємний рецепт тістечок, які нескладно зробити в домашніх умовах. Подавати їх можна із солодким соусом або джемом. Це прекрасний десерт для будь-якого чаювання, адже складно не закохатися в таке тістечко, коли воно вражає своїм ароматом та приємним смаком. Ми впевнені, ваші гості не залишаться байдужими.

Ingredients

Мигдаль

55 г.

Цукрова пудра

110 г.

Яйця

2 шт.

Цукор

75 г.

Маскарпоне

200 г.

Малина

50 г.

Preparation steps

01

Подрібнити очищений мигдаль в борошно.

02

Пересипати мигдалеве борошно в миску і змішати з цукровою пудрою. Пересипати суху суміш в кухонний комбайн і перемішати на середній швидкості протягом 3 хвилин.

03

Потім висипати все на деко, застелене пергаментним папером і поставити в духовку, розігріту до 160°C градусів на 5 хвилин. Необхідно суміш нагріти. Потім відразу ж просіяти декілька разів в миску.

04

Збити яєчні білки до стану піни і додати цукор. Продовжувати збивати до стійкої щільної піни.

05

Залишити білки протягом 2 хвилин трохи підсохнути.

06

Обережно з'єднати дві суміші і перемішати – знизу вгору, крутячи миску за годинниковою стрілкою. Потрібно досягти того, щоб суміш виблискувала, була податливою, але не дуже рідкою.

07

Наповнити кондитерський мішок або шприц отриманим тістом і відсадити макарони на пергаментний папір, кожен кружечок діаметром 3-4 см., не більше.

08

Залишити деко з макаронами на 1 годину, щоб вони обвітрилися і вкрилися скоринкою.

09

Випікати при 150°C градусах 15 хвилин.

10

Дати 5 хвилин охолонути на папері, потім перекласти на решітку до повного охолодження.

11

Для крему збити маскарпоне з цукром і подрібненою в пюре малиною. За допомогою кондитерського мішечка видавити начинку на одну половинку і з'єднати з іншою.

12

Залишити на ніч у холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min