Лагман у мультиварці - Image

Лагман у мультиварці

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Лагман - дуже популярна середньоазіатська страва із м'яса, овочів та спеціальної лагманної локшини - дуже смачна і поживна. Своїм національним його вважають казахи, узбеки, киргизи та китайці. Для приготування цієї страви потрібно чимало часу і зусиль. Але технічний прогрес і розвиток нових технологій значно спростили процес готування. Крокуючи в ногу з часом, ми пропонуємо вам рецепт приготування лагмана в мультиварці. Страва на смак нічим не відрізняється від приготованої за традиційним рецептом, а вітаміни, мінеральні і поживні речовини, що входять до складу продуктів, зберігаються ще в більшій кількості. Спробуйте - вам сподобається!

Ingredients

Свинина

700 г.

Морква

1 шт.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Картопля

3 шт.

Перець болгарський

2 шт.

Селера коренева

1 шт.

Томатна паста

2 ст. л.

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Локшина

400 г.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати середніми шматочками. Обсушити. У чашу мультиварки влити соняшникову олію і включити режим смаження, додати м'ясо і смажити 30 хвилин.

02

Поки м'ясо смажиться, нарізати цибулю півкільцями, моркву і селеру брусочками.

03

Через 30 хвилин смаження м'яса додати в мультиварку цибулю, моркву і селеру. Перемішати.

04

Потім картоплю брусочками і болгарський перець соломкою. Посолити і перемішати.

05

Потім додати томатну пасту.

06

Додати води, залежно від бажаної густоти лагмана, але не вище мітки на внутрішній стороні чаші. Закрити щільно кришку, виставити режим тушкування і тушкувати 1,5-2 години.

07

Поки все тушкується, відварити локшину.

08

Готову локшину полити приготованою в мультиварці масою. Посипати нарізаною зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Лагман у мультиварці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua