
Консервована кукурудза
Консервована кукурудза дуже затребувана в кулінарії. Її використовують у приготуванні салатів, додають в супи і рагу, нею прикрашають святкові страви. Вона є смачним і корисним гарніром, гармонійно поєднуючись з м'ясом і різними овочами. У порівнянні з квасолею або горошком при консервуванні та іншій кулінарній обробці кукурудза майже не втрачає своїх корисних властивостей, зберігає всі важливі мікроелементи і вітаміни. Вживаючи консервовану кукурудзу, ми отримуємо 26 елементів таблиці Менделеєва, які не втрачаються при консервуванні. Домашня консервована кукурудза м'яка, ніжна, соковита і, що дуже важливо, без хімічних консервантів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Corn
700 г.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Salt Egypt
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Preparation steps
01
Поставити на вогонь посудину з водою. Довести до кипіння. Додати сіль, цукор. У киплячу воду опустити друшляк із зернами кукурудзи на 3 хвилини.
02
У заздалегідь стерилізовані банки, помістити кукурудзяні зерна. Залити розчином. Накрити кришкою.
03
Скласти банки в каструлю з гарячою водою. Стерилізувати 3 години. Потім можна закатати банки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores