
Запечений судак під сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pike Perch Gutted
2 кг.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
500 мл.
Kapia Red Sweet Pepper
2 шт.
Zinka Assorted Hard Goat Cheeses 50%
250 г.
Young Onions
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
40 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
60 мл.
Spices Black Salt
0,25 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Очистити цибулю і нарізати її півкільцями, а перець - кубиками. Далі обсмажити їх на олії.
02
Рибу нарізати великими шматочками (3-5 см.) і викласти щільно на деко.
03
Для соусу необхідно: змішати і трохи збити вершки, сметану, сіль і спеції (спеції можна використовувати будь-які на свій смак, які підходять до риби).
04
Зверху рибу засипати обсмаженою цибулею і перцем, і все залити соусом.
05
Деко поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку і запікати протягом 30 хвилин.
06
Потім дістати деко з духовки і посипати натертим на крупній терці сиром. Запікати ще 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)