
Рагу із курки з буряковим карі
Рагу - це необов'язково тушковані овочі. Можна рагу зробити і більш ситним і різноманітним. Ми вам пропонуємо таке рагу з курки і буряковим карі. Курка робить страву ситною, але не занадто. У ній багато білка і мало жирів, так що таку страву можна робити і на вечерю. Смачно поєднуються з куркою гриби, тому вони теж є в цій страві. Буряк, крім своїх корисних властивостей, надає страві особливий насичений смак, робить її соковитішою. Таке рагу приємно здивує ваших рідних, адже готувати його недовго і досить просто, але при цьому страва дуже смачна, свіжа і приємна. Її насичений аромат зацікавить тих, хто зібрався її спробувати, а смак тільки зміцнить бажання їсти рагу ще і ще.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
1 кг.
Буряк
0,5 кг.
Цибуля
1 шт.
Часник
20 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
0,3 л.
Петрушка 70г
30 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 г.
Паста Cock Brand Карі червона 50г
1 ст.л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 г.
Етапи приготування
01
Курку порізати на кубики розміром 1-1,5 см. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло і змішати з оливковим, всипати туди карі та додати шматочки курки. Обсмажити до появи на м’ясі коричневої скоринки.
02
Відправити в сковороду до курки дрібно порізану цибулю та гриби, обсмажувати ще дві – три хвилини. Буряк нарізати кубиками трохи дрібніші, ніж курку, і всипати в сковороду. Тушкувати ще близько семи хвилин, помішуючи, щоб не пригоріло.
03
Дрібно насікти часник та відправити разом з цілими помідорами до сковороди та залишити на повільному вогні ще на п’ять хвилин. Коли все протушкується, влити курячий бульйон, довести до кипіння, після чого влити трішки вершків, посолити і тушкувати протягом ще декількох хвилин. За хвилину до готовності додати подрібнену петрушку і погасити вогонь.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів