Гриби з начинкою - Image

Гриби з начинкою

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Перше, на що треба звернути увагу в цьому рецепті, це те, що для такої страви потрібно вибирати гриби з достатньо великою голівкою, щоб у неї без проблем помістилася начинка і в результаті було, що їсти. Якщо ж звернути увагу на начинку та салат, який подається з грибами, то видно, що ця страва складається практично зі здорової їжі. Часник - афродизіак, та й для здоров'я дуже корисний. Базилік дуже ароматний і ніжний. Ну а рукола, звичайно ж, дуже корисна і некалорійна. Тому представляємо вашій увазі смачну і корисну страву, з якою ви впораєтесь за півгодини, ну а з'їсте ще швидше! Через те, що смак страви передати просто неможливо. вам залишається тільки приготувати її та скуштувати особисто.

Інгредієнти

Гриби свіжі

6 шт.

Олія оливкова

1 ст. л.

Масло вершкове

25 г.

Часник

2 зуб.

Петрушка

20 г.

Листя базиліку

6 шт.

Цибуля

1 шт.

Сухарі панірувальні

50 г.

Сир козячий

30 г.

Рукола

50 г.

Оцет бальзамічний

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 220°С. У грибів відрізати ніжки, покласти капелюшки на деко верхом донизу. Посипати сіллю, перцем. Запікати 4 хвилини.

02

На слабкому вогні розтопити на сковороді вершкове масло. Покласти дрібно нарізаний часник, петрушку, панірувальні сухарі, листя базиліку, сіль, перець і тушкувати.

03

Вийняти капелюшки грибів з духовки, наповнити кошички, що утворилися отриманою масою. Зверху покласти диски козячого сиру.

04

Знову поставити в духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

05

Руколу збризнути оливковою олією і бальзамічним оцтом, додати сіль і перець за смаком. На тарілки викласти гриби, поруч укласти салат із руколи.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Гриби з начинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua