Картопля-гармошка з грибною начинкою - Image

Картопля-гармошка з грибною начинкою

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Картопля-гармошка з грибною начинкою - страва, яка представляє собою фаршировану грибами з подрібненою зеленню і запечену в духовці картоплю. Гриби при тепловій обробці виділять сік, який вбере в себе картопля. Порада: грибну начинку потрібно вкладати в саму глиб картоплі, акуратно розсовуючи нарізані пласти. Картопля-гармошка виглядає ефектно і апетитно і може служити відмінним гарніром до будь-якої страви.

Інгредієнти

Картопля

5 шт.

Гриби

100 г.

Кріп

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Олія рослинна

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Для приготування грибної начинки, дрібно нарізати гриби, змішати гриби з подрібненим кропом, додати до суміші сіль і перець за смаком.

02

У кожній картоплині зробити кілька надрізів поперек, не доводячи до кінця.

03

У надрізи вкласти грибну начинку. Застелити деко для випікання фольгою, викласти начинену картоплю. Трохи полити зверху олією. Накрити зверху фольгою, випікати 30 хвилин. Після, зняти фольгу, випікати ще 5 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв