Чіпси з баклажанів - Image

Чіпси з баклажанів

Кількість порцій: 3Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Не знаєте, чим зайняти гостей, якщо вони прийшли занадто рано, а у вас ще не до кінця готові основні страви? Тоді на допомогу приходять різні рецепти швидких закусок. Один з таких - це чіпси із баклажанів. Так, саме з баклажанів. Дуже швидко і зручно. Тому що обсмажити баклажан - справа нехитра, але якщо подавати їх з медом, ви отримаєте дуже смачну страву. Вона якраз підготує ваших гостей до прийому більш складної їжі. Хоча таку закуску можна робити у до домашньої вечері теж. А тим більше, що баклажани дуже корисні. Вони знижують рівень холестерину в крові. У них дуже багато різних мікроелементів, без яких організму складно функціонувати.

Інгредієнти

Баклажан

1 шт.

Яйця

2 шт.

Панірувальні сухарі

200 г.

Мед

2 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Баклажан нарізати тонкими скибочками. Збити яйця і перемішати яєчну масу з баклажаном.

02

Обваляти скибочки баклажана в панірувальних сухарях.

03

Обсмажити на соняшниковій олії з обох боків до золотистого кольору.

04

Готові баклажани викласти на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру.

05

Подавати до столу, попередньо поливши медом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Чіпси з баклажанів – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua