
Пиріг із лаваша з фаршем у мультиварці
Напевно, не варто вам нагадувати, наскільки корисно готувати страви в мультиварці. По-перше, вона зберігає всі корисні властивості страви, при цьому смак кожного інгредієнта не зміниться. По-друге, це дуже економить ваш дорогоцінний час. Адже можна поставити пиріг випікатися, а в цей час зайнятися своїми справами. Або взагалі приготувати його з вечора, а подавати вранці. У мультиварці навіть такий простий пиріг з фаршу і лаваша вийде дуже смачним. Незвичайним в цьому рецепті є те, що спочатку потрібно зробити окремі рулети, а скріпить це все в одне ціле заливка з яєць і соусів. Це дуже ситна страва, яка припаде до смаку всім вашим рідним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лаваш 300г
1 уп.
Фарш свинячий
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Кетчуп Salvest 530г
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
50 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У м'ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець за смаком. Кожен лист лаваша намазати фаршем, скрутити рулетом.
02
Зробити заливку з яєць, майонеза, кетчупу та сметани.
03
Каструлю мультиварки намастити маслом, викласти рулети, згорнувши їх равликом. Залити готовою заливкою і посипати тертим твердим сиром.
04
Випікати пиріг при режимі «випічка» 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів