Варення із ревеню та полуниці - Image

Варення із ревеню та полуниці

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Варення із ревеню та полуниці - це загадка смаку. І, що ми робитимемо для того, щоб пізнати його трохи краще? Звичайно ж, розгадувати, готувати і куштувати. Приготувати варення з ревеню і полуниці дуже просто, і не дивно, що цей рецепт мрія кожної господині. Поєднання солодкої полунички і кисленького ревеню подарують улюблений смак з дитинства. Влітку упустити шанс заготовити корисні ласощі просто неможливо. Ми вам допоможемо запастися варенням з полуниці і ревеню, і не дозволимо втратити задоволення зміцнити своє здоров'я і зігрітися в холодну пору року. Та й улюблений чай вам теж необхідно прикупити, адже це незамінний напій у доповнення до апетитного десерту.

Інгредієнти

Цукор

1,2 кг.

Ревінь

1 кг.

Полуниця

1 кг.

Лимон

1 шт.

Етапи приготування

01

Спочатку нарізати на шматочки ревінь. Викласти в ємність і засипати цукром.

02

Як тільки ревінь пустить сік, а цукор розчиниться - поставити на середній вогонь. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.

03

Тим часом нарізати чисту полуницю. Додати її до ревеню і варити ще 20 хвилин. В кінці варки додати сік одного лимона. Перемішати.

04

Періодично знімати піну з варення. А готовий продукт закатати в стерилізовані банки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Варення із ревеню та полуниці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua