Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом - Image

Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Рецептів желе, приготовлених за допомогою желатину, існує дуже багато. Завдяки цьому інгредієнту відмінний результат приготування желе гарантований. Головне - правильно використовувати желатин, вірно розрахувати пропорції. Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом - смачний і оригінальний десерт. Переваги цього десерту - оригінальний вид приготованого частування, простота приготування, натуральність і корисність інгредієнтів. А інгредієнти - кефір, молоко, грейпфрути, мигдаль. Крім того, корисний для організму, а конкретно для суглобів, і сам желатин.

Продукти для рецепту

Кефір Зарог 2,5% 870г
58.00 - 59.80

Кефір Зарог 2,5% 870г

870 г

Інгредієнти

Кефір Зарог 2,5% 870г

300 мл.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл.

Мармелад Дольки з ароматом грейпфруту

2 шт.

Пелюстки мигдальні Моя Країна 200г

30 г.

Кориця Еко мелена 20г

5 г.

Желатин Добрик 15г

10 г.

Етапи приготування

01

У мисці змішати молоко і желатин, перемішати, залишити на 40 хвилин до набрякання желатину.

02

У підігріту на плиті суміш молока та желатину додати корицю і кефір.

03

Грейпфрут очистити від шкірки, розламати на часточки, очистити кожну від плівки.

04

Розкласти по формочках часточки грейпфрута, посипати мигдальними пелюстками, залити молочно-кефірною сумішшю. Прибрати в холодильник до повного застигання.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв