Суп із кальмарів - Image

Суп із кальмарів

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Суп з кальмарів - це прекрасний варіант першої страви. Він недовго готується і особливої ​​майстерності від вас теж не вимагає. Але зате своєю присутністю він здатний розбавити ваш харчовий раціон. Кальмари - це особливий продукт. Це можна сказати делікатес. Але на відміну від минулих часів такі делікатеси дуже легко купити в будь-якому магазині. Отже, сьогодні на обід обов'язково приготуйте цей незвичаийний супчик і порадуйте ним свою сім'ю. До того ж, в плані користі для організму ви теж неабияк порадуєте себе і своїх близьких. Адже, всі морепродукти, в тому числі і кальмари, відрізняються підвищеним вмістом поліненасичених кислот і легкозасвоюваного білка.

Продукти для рецепту

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
575.50

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

500 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Морква

2 шт.

Перець Болгарський

1/2 шт.

Помідор

1 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1/2 ч. л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ч. л.

Сметана ХМЗ 20%

за смаком

Мармелад 7 Часточки зі смаком лимону та апельсину 240г

за смаком

Естрагон бокс 50г

за смаком

Соус соєвий Chong 1л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 - 100 мл.

Вода негазована Аквуля 2л

1000 - 1500 мл.

Етапи приготування

01

Кальмари помити, опустити в киплячу підсолену воду і варити протягом 3 хвилин, потім вийняти з води, почистити і нарізати соломкою.

02

Моркву почистити, натерти на крупній тертці і викласти в сковороду. Додати рослинну олію, цукор і лимонний сік. Тушкувати  на слабкому вогні до набуття жовтого відтінку і перекласти в супову каструлю.

03

Ріпчасту цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками й обсмажити з додаванням рослинної олії до м'якості. Покласти нарізаний тонкою соломкою болгарський перець і тушкувати все до готовності перцю. Після чого перекласти до моркви.

04

Покласти до овочів підготовлені кальмари і нарізаний кубиками помідор. Залити все гарячою кип'яченою водою, Додати естрагон і соєвий соус. Нагріти до кипіння і зняти з вогню. Дати настоятися протягом 15-20 хвилин і подати на стіл. Окремо подати сметану і скибочки лимона.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв