Різото із сьомгою - Image

Різото із сьомгою

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Різото із сьомгою - один із нескладних в приготуванні варіантів різото. Оскільки головний інгредієнт цього чудового блюда - рис, дуже важливо вибрати "правильний", найбільш підходящий для різото рис. Вимоги такі: рис повинен бути дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Правильно вибрали сорт рису - півсправи зроблено. Тепер ще раз уважно прочитайте рецепт. У ньому описується спосіб приготування рису, бо готуєте Ви не просто рис з сьомгою, а різото. Найголовніше - додавати в рис бульйон (в даному випадку овочевий) порціями, поступово, помішуючи. Наступну порцію бульйону додають в той момент, коли рисові зернятка ввібрали в себе попередню порцію. Швидко і смачно!

Продукти для рецепту

Сьомга шматок
499.00 - 537.00

Сьомга шматок

за 1 кг

Інгредієнти

Сьомга шматок

150 г.

Рис пропарений

200 г.

Цибуля шалот 250г

50 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

50 г.

Масло вершкове домашнє

30 г.

Кріп 70г

5 г.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

40 г.

Часник

1 шт.

Бульйон Vitana овочевий 1,1кг

650 мл.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

70 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

15 мл.

Етапи приготування

01

Цибулю з часником очистити і дрібно нарізати. Сир пармезан натерти. Довести до кипіння овочевий бульйон.

02

Розігріти в глибокій сковороді оливкову олію і третину вершкового масла, обсмажувати цибулю на середньому вогні 1 хвилину, всипати часник і готувати ще 10 секунд, додати рис. Помішуючи обсмажити протягом 1 хвилини.

03

Влити в сковороду вино, воно повинно випаруватися, влити бульйон так, щоб він був на одному рівні з рисом, тушкувати протягом 18 хвилин, при цьому постійно помішуючи і додаючи бульйон у міру його випарювання.

04

Вичавити лимонний сік, подрібнити кріп, рибу нарізати невеликими смужками. Натерти сіллю і перцем шматочки риби, скропити лимонним соком.

05

Додати в сковороду вершкове масло, перемішати, посолити за смаком, додати тертий пармезан.

06

Додати в різото рибу, перемішати. Тушкувати протягом 30 секунд. При подачі розкласти різото по тарілках, присипати кропом і тертим пармезаном.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв