Картопля по-селянськи  - Image

Картопля по-селянськи

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочете на обід щось нескладне, але смачне і швидке? Нагадаємо вам смак дитинства. Ну звичайно ж, всі знають цей чудовий і хрусткий смак картоплі по-селянськи! Всі пам'ятають його золотисту скориночку і м'який смак всередині. Приготуйте цю нехитру страву, зробіть до неї легкий овочевий салатик. Додайте до всього цього смачний часниковий соус - і ваш сімейний обід готовий! До речі, про соус. Часник надає йому приємний насичений аромат, гірчиця ніжно пестить гіркуватим присмаком, а петрушка чудово доповнює його. Порадуйте свою сім'ю теплими спогадами з дитинства.

Інгредієнти

Картопля

8-10 шт.

Часник

3-4 шт.

Майонез

за смаком

Перець

за смаком

Сіль

за смаком

Петрушка

за смаком

Горчиця

за смаком

Олія соняшникова

20 мл.

Етапи приготування

01

Картоплю розрізати на чотири частини і дати їй трохи обсохнути.

02

Після цього обсмажити картоплю у великій кількості олії або жиру. Обсмажити на сильному вогні, створюючи ефект фритюрниці на сковороді.

03

Таким чином, картопля зовні буде хрусткою, а в середині м'якою і ніжною. Довести картоплю до золотистого кольору і вийняти її шумівкою. Дати зайвій олії стекти.

04

Тим часом зробити соус. Для цього змішати майонез з гірчицею. Додати січену петрушку, часник, сіль і перець. Все перемішати. Подавати разом з картоплею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв