
Картопля по-селянськи
Хочете на обід щось нескладне, але смачне і швидке? Нагадаємо вам смак дитинства. Ну звичайно ж, всі знають цей чудовий і хрусткий смак картоплі по-селянськи! Всі пам'ятають його золотисту скориночку і м'який смак всередині. Приготуйте цю нехитру страву, зробіть до неї легкий овочевий салатик. Додайте до всього цього смачний часниковий соус - і ваш сімейний обід готовий! До речі, про соус. Часник надає йому приємний насичений аромат, гірчиця ніжно пестить гіркуватим присмаком, а петрушка чудово доповнює його. Порадуйте свою сім'ю теплими спогадами з дитинства.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
8-10 шт.
Часник
3-4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Гірчиця Щедро Медова 120г
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Картоплю розрізати на чотири частини і дати їй трохи обсохнути.
02
Після цього обсмажити картоплю у великій кількості олії або жиру. Обсмажити на сильному вогні, створюючи ефект фритюрниці на сковороді.
03
Таким чином, картопля зовні буде хрусткою, а в середині м'якою і ніжною. Довести картоплю до золотистого кольору і вийняти її шумівкою. Дати зайвій олії стекти.
04
Тим часом зробити соус. Для цього змішати майонез з гірчицею. Додати січену петрушку, часник, сіль і перець. Все перемішати. Подавати разом з картоплею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів