
Теплий середземноморський салат із баранини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
130 г.
Часник
4 шт.
Кмин Еко римський 15г
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Баклажани гриль
5 шт.
Помідори Helcom сушені з журавлиною в олії 327мл
100 г.
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
150 г.
Огірки солені
1 шт.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
150 г.
Рукола 50г
100 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці 60 мл. оливкової олії, дрібно нарізаний часник, кмин і чорний перець. Перемішати суміш, залити м'ясо в окремій ємності, дати настоятися м'ясу.
02
Розігріти сковороду-гриль. Перець очистити, нарізати середніми шматочками. Обсмажити на сковороді перець, після чого перекласти в пакет, залишити на деякий час охолонути, потім зняти шкірку з перцю.
03
Розігріти сковороду-гриль повторно. Баклажани нарізати шматочками, змішати з 60 мл. оливкової олії. Обсмажити на сковороді баклажани 2-3 хвилини з обох сторін.
04
Замариноване м'ясо покласти на гриль, обсмажити по 4 хвилини з кожного боку, після чого покласти у фольгу на 5 хвилин.
05
Відварити в підсоленій воді квасолю. Після, промити під водою.
06
М'ясо нарізати тонкими шматочками, змішати в мисці разом з перцями, баклажанами, помідорами, додати також нарізаний огірок, додати квасолю й маслини. Всипати руколу. Ретельно перемішати. Залити заправкою, додати за смаком сіль.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)