Домашній торт "Пташине молоко" - Image

Домашній торт "Пташине молоко"

Кількість порцій: 8Час приготування: 3 год 20 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Вечеря
Що може бути краще домашнього торта, приготованого тут на вашій кухні?! Краще може бути тільки домашній торт "Пташине молоко", приготований за нашим рецептом вашими руками. Торт, звичайно, можна купити і в магазині без мороки, тим більше, що в наш час вибір величезний. "Так навіщо ж морочити собі голову",- запитаєте ви? Відповідь на це запитання є проста. Адже своїми руками ви можете створити на своїй кухні кулінарний шедевр, в який вкладете всю свою теплоту та щирість. Для приготування даного торта вам не будуть потрібні якісь особливі продукти. Всі продукти є простими: борошно, яйця, масло, цукор, шоколад, ваніль. Зате, як ви порадуєте своїх близьких цим тортиком, адже в ньому буде вкладена часточка вашої душі.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
319.00 349.60

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

10 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Борошно 7 1кг

200 г.

Желатин Добрик 15г

40 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

500 мл.

Масло вершкове домашнє

350 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

за смаком

Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г

150 г.

Етапи приготування

01

Для початку приготувати бісквіт. Для цього збити яйця в міцну піну. Додати цукор і збити все. Потім додати борошна і знову збити. Форму змастити маслом. Перелити в неї тісто і випікати в розігрітій до 180ᵒC духовці, близько 30 хвилин.

02

Для крему потрібно желатин розвести в теплій воді. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки змішати зі склянкою цукру, влити  молока і добре перемішати. Потім додати борошна та помістити на водяну баню. Довести до кипіння та додати вершкове масло і ванілін.

03

Ретельно збити. Желатин підігріти. Білки збити з цукром. Швидко влити в них желатин, постійно помішувати. Змішати збиті білки з кремом.

04

Готовому бісквіту дати охолонути, потім розрізати його поперек. Нижній корж залити кремом і покласти на нього верхній корж. Помістити все в холодильник на 5 годин.

05

В цей час приготувати глазур. Для цього подрібнений шоколад змішати з вершковим маслом і розтопити.

06

Охолоджений торт покрити глазур'ю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти