
Домашній торт "Пташине молоко"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
10 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Желатин Добрик 15г
40 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Масло вершкове домашнє
350 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
за смаком
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
150 г.
Етапи приготування
01
Для початку приготувати бісквіт. Для цього збити яйця в міцну піну. Додати цукор і збити все. Потім додати борошна і знову збити. Форму змастити маслом. Перелити в неї тісто і випікати в розігрітій до 180ᵒC духовці, близько 30 хвилин.
02
Для крему потрібно желатин розвести в теплій воді. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки змішати зі склянкою цукру, влити молока і добре перемішати. Потім додати борошна та помістити на водяну баню. Довести до кипіння та додати вершкове масло і ванілін.
03
Ретельно збити. Желатин підігріти. Білки збити з цукром. Швидко влити в них желатин, постійно помішувати. Змішати збиті білки з кремом.
04
Готовому бісквіту дати охолонути, потім розрізати його поперек. Нижній корж залити кремом і покласти на нього верхній корж. Помістити все в холодильник на 5 годин.
05
В цей час приготувати глазур. Для цього подрібнений шоколад змішати з вершковим маслом і розтопити.
06
Охолоджений торт покрити глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)