
Тарталетки з кешью, бананів і фініків
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кеш'ю сушений
250 г.
Банани SantaVita сушені 100г
12 шт.
Фініки Metro Chef без кісточок 500г
17 шт.
Етапи приготування
01
Кешью і 5-7 фініків змолоти в блендері або кухонному комбайні з 4-ма столовими ложками води до дрібної крихти.
02
Розподілити по формах за допомогою чайної ложки, утрамбувати.
03
Відправити в морозилку на півгодини.
04
Для крему банани за півгодини до приготування нарізати кружечками і помістити в морозилку. Потім збити в блендері до крему. Відставити в морозилку.
05
Для карамельного топпінгу решту фініків з невеликою кількістю води (5-6 столових ложок) змолоти в блендері до крему.
06
Перед подачею основи дістати з морозилки, акуратно звільнити від формочок, розподілити по них бананову масу. Зверху додати по півчайної ложки топпінгу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)