Літній овочевий крем-суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідор
1 шт.
Кабачок
1 шт.
Розмарин Зелененька 50г
10 г
Цибуля
0,5 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Огірок короткоплідний
1 шт.
Куркума Еко 20г
3 г
Етапи приготування
01
Натерти овочі на дрібній тертці.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді і злегка обсмажити цибулю на середньому вогні (близько 3-х хвилин).
03
Додати овочі і злегка все пасерувати на невеликому вогні (4-5 хвилин).
04
Залити все бульйоном або окропом. Додати гілочку розмарину, сіль, куркуму, перець, суміш італійських трав за смаком. Залишити на маленькому вогні на 10 хвилин.
05
Блендером перетворити все в пюре.
06
Прикрасити сухариками, зеленню і горошком (або чим побажаєте).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)