
Салат український
Консервовані салати на зиму - це подарунок для господині. По-перше, ви економите час сервірування столу: відкрили банку і у вас готова повноцінна страва. А по-друге, це багата мінеральними речовинами добавка до харчового раціону взимку. Про вітаміни, звичайно, тут мова не йде, але мікроелементи при тепловій обробці дійсно до єдиного всі зберігаються. Звичайно, зараз можна все купити в супермаркетах. Але домашня консерва поза конкуренцією. До того ж домашнє консервування є корисним літнім проведенням часу. Сьогодні ми навчимо вас готувати прекрасний зимовий салат "Український". Відкривши баночку такого салату взимку ви відмінно урізноманітите ваше меню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
40 г.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
20 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
0,5 л.
Морква
500 г.
Насіння Seedera Цибуля порей Болгарський велетень 0,5г
500 г.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
1,5 кг.
Помідори рожеві фасовка
1,5 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
100 мл.
Етапи приготування
01
Помідори нарізати півкільцями, моркву нашаткувати, цибулю кільцями порізати, перець нарізати смужками.
02
Всі овочі скласти в мисці, додати в миску оцет, цукор, сіль і олію рослинну.
03
Перемішати салат, скласти в банки, додати в кожну по 4 горошини перцю, поставити стерилізувати на 1 годину, після закатати. Перевернути догори, накрити покривалом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів