
Креветки з текілою, вершками і зеленою цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки очищені варено-морожені 31/50
600 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Текіла Ouroboros 38% 0,7л
100 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
0,75 ч. л.
Етапи приготування
01
Покласти в миску креветки, насипати сіль і перець, ретельно перемішати.
02
Розігріти на середньому вогні сковороду, покласти вершкове масло, викласти на сковороду креветки, обсмажити до рожевого кольору, протягом 3-5 хвилин.
03
Зменшити вогонь, налити в сковороду текілу, підпалити. Кілька разів струснути сковороду, щоб вщухло полум'я.
04
Прибрати сковороду з вогню, додати в неї вершки, перемішати з креветками, всипати дрібно нарізану зеленуй цибулю. Подавати креветки гарячими, як гарнір використовувати рис.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)