Капуста у медовій заливці - Image

Капуста у медовій заливці

Кількість порцій: 10Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Існує досить багато способів приготування капусти. Здавна капусту квасили і солили величезними бочками. З появою скляних банок зі скляними, а потім і металевими кришками стали можливими найрізноманітніші способи заготівлі з капусти на зиму. Один з різноманіття рецептів - капуста в медовій заливці. Перед приготуванням капусту потрібно підготувати належним чином - спочатку прибрати верхні листки, які зазвичай містять різні дефекти. Порізати краще дуже крупно. Капуста в медовій заливці - дуже оригінальна закуска. Завдяки тому, що ця закуска зовсім не містить цукру, її можуть безбоязно їсти діабетики.

Інгредієнти

Капуста

2,5 кг.

Перець солодкий

500 г.

Мед

100 г.

Перець стручковий

2 шт.

Вода

1 л.

Сіль

30 г.

Етапи приготування

01

Капусту нашаткувати. Перець очистити від насіння і нарізати скибочками. Викласти в посудину глибоку.

02

Перемішати овочі. Додати 2 ст. л. солі. Потім знову ретельно перемішати усі інгредієнти. Викласти капусту у банки і додати в кожну шматочок гіркого перцю.

03

Розбавити мед в 1 л. води. Залити ним капусту. На кожну банку покласти вантаж і поставити в холодне місце.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Капуста у медовій заливці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua