
Шоколадний пудинг з чарівним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
60 г.
Борошно 7 1кг
90 г.
Спеція Кориця мелена
1 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку на 180°C. Змастити форму вершковим маслом.
02
Просіяти борошно, корицю і 1 ст. л. какао. Все перемішати.
03
В іншу ємність покласти масло, 100 г. цукру, 2/3 чашки молока. Нагріти, але не варити, щоб масло і цукор розчинилися. Перемішати.
04
Додати просіяну борошняну суміш і розмішати до однорідності.
05
Вилити масу у форму об'ємом 1,5 літра (можна у кілька формочок).
06
Перемішати цукор, що залишився і 4 ст. л какао. Просіяти суміш на підготовлену масу.
07
Вилити зверху молоко, що лишилось. Випікати 50 хвилин (або більше, до готовності).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)