
Курячий суп із пельменями
Здавалося б, немає нічого простішого, ніж відварити пельмені (особливо якщо вони не домашні, а з магазину). Покипіли - і готово. Але навіть таку просту страву як пельмені можна приготувати ще смачніше. Головне, в чому їх варити. Якщо в простій воді, то пельмені будуть звичайні на смак. Але якщо варити їх в бульйоні за нашим рецептом, то виходить дуже насичений смак, який навіть складно передати словами. Адже зварені пельмені в бульйоні мають і смак курки теж. Ви можете подавати їх з салатом або соусом за смаком. А можна з відвареної курки зробити салат і теж подавати всі разом на стіл. загалом, ви можете робити, як вважаєте за потрібне.
Інгредієнти
Курка
1 кг.
Вода
2 л.
Цибуля
1 шт.
Чорний перець горошок
5 шт.
Ниточки шафрану
1 ч. л.
Пельмені маленькі
100 шт.
Сіль
за смаком
Сушена м'ята
за смаком
Етапи приготування
01
Курку помити, обробити і порізати, покласти в каструлю, залити водою. Додати сіль, перець, нарізану цибулю.
02
Ниточки шафрану замочити в гарячій воді на 10 хвилин. Процідити через сито і додати шафранову воду в бульйон до курки. Варити до готовності. Готову курку прибрати з бульйону, бульйон процідити.
03
Зварити пельмені в бульйоні. Готову страву посипати сушеною м'ятою. Курку подати окремо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів