
Суп із курячих шлуночків із перловкою
Аби мати гарне здоров'я, необхідно їсти першу страву хоча б раз на день. А якщо постаратися, можна придумати окремий суп на кожен день року. Пропонуємо вам зробити сімейне меню більш різноманітним. Наприклад, суп з курячих шлуночків з перловкою - поживна і смачна перша страва, який зарядить вас бадьорістю й енергією. Особливо такий суп приємно їсти в холодну пору року. Бульйон рознесе тепло по всьому організму, а заодно і настрій підніме. Завдяки курячим шлункам бульйон стане ситним, але в міру жирним. За бажанням можете додати в тарілку трохи петрушки. Готувати таку теплу радість зовсім нескладно, тому насолоджуйтеся!
Інгредієнти
Курячі шлунки
500 г.
Морква
2 шт.
Вода
3 л.
Перловка
100 г.
Сіль
за смаком
Олія рослинна
50 мл.
Етапи приготування
01
Курячі шлунки промити і очистити від плівки. Потім нарізати на невеликі шматочки. Перловку промити та залити водою, поставити в сторону.
02
У холодну воду покласти шлунки та варити під кришкою не менше години, щоб вони стали м’якими.
03
Моркву натерти на тертці, а цибулю порізати кубиками. У сковороді розігріти рослину олію та вкинути туди цибулю та моркву.
04
З перловки злити воду, додати її в суп. Вкинути до супу готову заправку. Приправити суп сіллю, закип’ятити і зняти з плити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів