
Брускета з яловичиною, томатами і песто
Брускета - одна з найпоширеніших, простонародних італійських закусок, те, що подається перед основною стравою. У класичному варіанті являє собою підсмажену скибочку чіабати (італійський білий хліб), змащену оливковим маслом і часником. А далі - абсолютно повний політ фантазії в тому, що покласти зверху. Брускета може бути з грибами і яловичиною з соусом песто, з пармською шинкою і пекоріно, томатами в будь-яких варіаціях. Геніальна простота, як правило, дає ідеальний результат. Це - справжнісінькі ласощі, задоволення від смаку і запаху отримуємо незабутнє.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб житній бездріжджовий 300г
4 шт.
Вирізка яловича охолоджена
300 г.
Помідори Kuhne в'ялені 340г
6 шт.
Рукола 50г
40 г.
Соус Cirio Песто 190г
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
80 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець солодкий Die Kasemacher з веганськими свіжими вершками в ріпаковій олії 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду-гриль, налити олію, обсмажити м'ясо до готовності.
02
Дати м'ясу настоятися 10-15 хвилин, після, нарізати скибочками завтовшки 2-3 мм.
03
Хліб скропити олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.
04
Змастити кожен шматочок хліба соусом песто, покласти помідори, потім м'ясо і зверху руколу. Посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)