Баклажани по-українськи - Image

Баклажани по-українськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Баклажани - дивовижні овочі. Рецептів страв з них кожна господиня знає безліч. Переваги української кухні в тому, що баклажани не піддаються тривалій термічній обробці у великій кількості жиру, а значить, зберігають максимум своїх корисних властивостей. У рецептах баклажани прекрасно поєднуються з іншими овочами. Прикладом тому може служити запропоноване блюдо, в якому баклажани гармонійно поєднуються з болгарським перцем, цибулею і помідорами. Баклажани по-українськи - пісне, ароматне, ситне блюдо на швидку руку. Подавати його краще гарячим, посипавши зеленню.

Продукти для рецепту

Паста томатна Чумак 25% 300г
74.09 - 94.30

Паста томатна Чумак 25% 300г

300 г

Інгредієнти

Паста томатна Чумак 25% 300г

50 г.

Часник

2 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Бульйон Vitana овочевий 1,1кг

100 мл.

Перець Болгарський

100 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

4 ст. л.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Помідори рожеві фасовка

200 г.

Баклажани гриль

200 г.

Етапи приготування

01

Баклажани і помідори очистити від шкірки, нарізати великими шматочками.

02

Цибулю очистити і нарізати скибочками, перець нарізати соломкою.

03

Розігріти сковороду з олією, висипати нарізані овочі, обсмажити, потім влити бульйон, додати подрібнений часник і томатну пасту, посолити і поперчити за смаком, тушкувати протягом 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв