Суші рол з манго - Image

Суші рол з манго

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Традиційна японська страва суші стрімко увірвалася в наше сучасне життя і стала користуватися шаленою популярністю далеко за межами батьківщини. І не дивно: ця закуска проста і швидка в приготуванні, легка для шлунка і завжди радує багатою палітрою вишуканих смакових ноток. Тому, як парадоксально це не звучало, роли є стравою, що найбільш часто замовляється в ресторанах України, стрімко обігнавши традиційний борщ, пельмені і салат «Олів'є». У класичному розумінні роли являють собою рис з рибою, загорнуті в аркуш водорості норі. Ми ж пропонуємо спробувати суші рол з манго. Його по достоїнству оцінили любителі екзотики і ті, хто не ризикує їсти рол з сирою рибою.

Інгредієнти

Рис готовий

240 г

Манго

200 г

Норі

6 шт.

Етапи приготування

01

Для початку приготуйте [рис для суши](/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/).

02

Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см без рису.

03

Манго очистіть, видаліть кісточку і наріжте на смужки.

04

Розташуйте манго з одного краю норі.

05

Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.

06

Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Суші рол з манго – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua