Салат "Соняшник" - Image

Салат "Соняшник"

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Щоб приготувати салат "Соняшник", не потрібно докладати багато зусиль, головне - це бажання, натхнення зробити незвичайну страву і трохи фантазії, для того щоб красиво прикрасити салат. Саме в оформленні головна незвичайність! На вигляд салат має форму соняшника. У страві досить багато інгредієнтів, але кожен з них доповнює один одного. Наприклад, курка і гриби - це чудове смакове поєднання. Курка ще й багата на білки. Ну, а морква - джерело каротину, який так необхідний для зору. У підсумку отримуємо ситний салат, який стане чудовою прикрасою вашого святкового столу.

Інгредієнти

Печериці мариновані

480г

Курячий окіст

200г

Цибуля

1шт

Морква варена

1шт

Яйця варені

4шт

Кукурудза консервована

340г

Майонез

300г

Чіпси

150г

Маслини

100г

Етапи приготування

01

Курячий окіст натерти спеціями «для курки» або ж сіллю з перцем, покласти на сковорідку, обсмажити до готовності і золотистого кольору.

02

Мариновані гриби розрізати навпіл, якщо вони невеликі, і на чверті, якщо вони великі.

03

Відокремити куряче м'ясо від кісточки і нарізати середніми шматочками.

04

Цибулю нарізати дрібними кубиками, яйця - середніми, натерти варену моркву.

05

На широке блюдо необхідно шарами послідовно викладати продукти, кожен змазуючи майонезом (за винятком шару яєць та цибулі). Отже, викладати в такій послідовності: куряче філе, відварна морква, порізані гриби, подрібнена цибуля, яйця і кукурудза.

06

Чорні маслини необхідно порізати половинками і покласти їх, не повністю закриваючи шар кукурудзи. Після цього потрібно викласти по колу тарілки чіпси.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв