Гарбузові оладки - Image

Гарбузові оладки

Кількість порцій: 8Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Гарбуз вважається однією з найдавніших харчових рослин. Сьогодні ми і будемо готувати оладки з цього древнього продукту. Однак місце походження гарбуза на даний момент не визначене. Хоча передбачається, що батьківщиною гарбуза є територія сучасної Мексики. Згідно з даними археологічних розкопок можна зробити висновок, що жителі Мексики розводять гарбуз вже більше 5 тисяч років. Перша згадка про гарбуз датовано 8 тисячами років тому. Насіння гарбуза були знайдені в похованнях перуанських індіанців. Про гарбуз відомо також із стародавніх китайських рукописів. І в повсякденному житті Північного Китаю гарбуз зараз дуже популярний і вважається символом процвітання, родючості, відродження та здоров'я.

Інгредієнти

Борошно

200 г.

Цукор

3 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Розпушувач тіста

1 ст. л.

Яйця

3 шт.

Пюре гарбуза

1 склянка

Соняшникова олія

3 ч. л

Етапи приготування

01

Змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль.

02

Окремо збити яйця із соняшниковою олією, додати пюре гарбуза. Помішувати.

03

Всі інгредієнти з'єднати і розмішати. Розігріти сковороду і порційно виливати оладки, просмажуючи з кожного боку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Гарбузові оладки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua