Гарбуз, запечений з апельсином і лимоном - Image

Гарбуз, запечений з апельсином і лимоном

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Існує безліч рецептів приготування різних страв з гарбуза. Це й не дивно, адже, додавання гарбуза в страви творить з ними неймовірні чудеса, страви набувають неймовірного смаку. Сьогодні ми вам і пропонуємо запекти гарбуз з лимоном і апельсином. Це неймовірно корисний десерт, в першу чергу завдяки вмісту в ньому гарбуза. Гарбуз - це повний комплекс вітамінів. Це в першу чергу вітаміни С і В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Але особливо цінується гарбуз за наявність такого вітаміну, як вітамін Т. Є гіпотеза, що вітамін Т являє собою суміш фолієвої кислоти, вітаміну B12 і ДНК. Вітамін Т бере активну участь у згортанні крові.

Інгредієнти

Очищений гарбуз

500 г.

Апельсин

1 шт.

Лимон

0,5 шт.

Цукор

5 ст. л.

Кориця

0,5 ч. л.

Етапи приготування

01

Гарбуз нарізати великими кубиками.

02

Апельсин очистити і порізати невеликими кубиками. Лимон очистити і порізати дрібно.

03

Цукор перемішати з корицею.

04

Гарбуз викласти в деко для запікання. Зверху посипати цукром з корицею. Додати зверху шматочки апельсина і лимона.

05

Закрити форму фольгою. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Запікати приблизно 20 хвилин, потім фольгу зняти і готувати ще 10-20 хвилин, до бажаної м'якості гарбуза.

06

Подавати як десерт або легкий перекус.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Гарбуз, запечений з апельсином і лимоном – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua