
Чіпси з баклажанів
Не знаєте, чим зайняти гостей, якщо вони прийшли занадто рано, а у вас ще не до кінця готові основні страви? Тоді на допомогу приходять різні рецепти швидких закусок. Один з таких - це чіпси із баклажанів. Так, саме з баклажанів. Дуже швидко і зручно. Тому що обсмажити баклажан - справа нехитра, але якщо подавати їх з медом, ви отримаєте дуже смачну страву. Вона якраз підготує ваших гостей до прийому більш складної їжі. Хоча таку закуску можна робити у до домашньої вечері теж. А тим більше, що баклажани дуже корисні. Вони знижують рівень холестерину в крові. У них дуже багато різних мікроелементів, без яких організму складно функціонувати.
Інгредієнти
Баклажан
1 шт.
Яйця
2 шт.
Панірувальні сухарі
200 г.
Мед
2 ст. л.
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажан нарізати тонкими скибочками. Збити яйця і перемішати яєчну масу з баклажаном.
02
Обваляти скибочки баклажана в панірувальних сухарях.
03
Обсмажити на соняшниковій олії з обох боків до золотистого кольору.
04
Готові баклажани викласти на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру.
05
Подавати до столу, попередньо поливши медом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів