Деруни з печінки - Image

Деруни з печінки

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Деруни з печінки - дуже смачна альтернатива звичайним картопляним драниками. А рецепт приготування настільки простий, що приготувати його може навіть сама недосвідчена господиня. Дуже поживна і корисна страва, особливо для дітей і осіб похилого віку. Печінка містить безліч вітамінів і амінокислот , яких не в інших продуктах. Залізо, цинк мідь, фосфор і калій присутні в ній в легкозасвоюваній формі. Завдяки високому вмісту хрому і гепарину, яловича печінка корисна для осіб, які страждають захворюваннями серцево -судинної системи. Курячі яйця багаті вітамінами і мінеральними речовинами.

Інгредієнти

Картопля

900 г.

Морква

1 шт.

Часник

2 шт.

Печінка яловича

300 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Яйце куряче

2 шт.

Борошно пшеничне

3 ст. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю, моркву і часник очистити, натерти на тертці. Печінку і цибулю помити, подрібнити через м'ясорубку.

02

Додати до печінки з цибулею суміш натертої картоплі, моркви і часнику. Перемішати. Додати яйця, борошно, посолити і поперчити. Ретельно перемішати.

03

Смажити на олії на розігрітій сковороді. Подавати зі сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Деруни з печінки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua