Шарлотка в мікрохвильовій печі - Image

Шарлотка в мікрохвильовій печі

Кількість порцій: 9Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Всіма улюблена шарлотка – це солодкий пиріг з яблук (або вишні), запечених в бісквітному тісті. Вважається, що ідея цієї французької страви була запозичена в англійців, адже шарлотка – один з різновидів англійського пудингу, однак подається в теплому вигляді. За однією з версій десерт був присвячений безнадійно закоханим кухарем дамі свого серця – якійсь Шарлотті. Доступність і дешевизна яблук, як головного інгредієнта шарлотки, робить цей смачний десерт особливо популярним у всьому світі. Антоновські пружні яблучка вважаються найбільш вдалим сортом для приготування шарлотки. Їх насичений аромат і легка кислинка прекрасно доповнюють смак солодкого бісквіта. Приємного чаювання.

Інгредієнти

Яйце

2 шт.

Цукор

180 г.

Борошно

200 г.

Розпушувач для тіста

5 г.

Яблуко

3 шт.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно яйця збити з цукром та додати борошно і розпушувач. Потім помити яблука, почистити їх та порізати. Тісто змішати з порізаними яблуками.

02

Вилити його в скляну форму, змащену вершковим маслом або викладену пергаментом, приблизно до половини, оскільки пиріг дуже добре підніметься.

03

Випікати на найбільшій потужності (можна на 800 Вт) приблизно 10 хвилин. Пиріг готовий.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Шарлотка в мікрохвильовій печі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua