Канелоні з м'ясом під соусом бешамель - Image

Канелоні з м'ясом під соусом бешамель

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 40 хвПрийом їжі: Вечеря

Напевно ви неодноразово бачили на полицях магазину серед різних макаронних виробів великі роли з тіста. Це канелоні. Для любителів м’ясних страв це чудова альтернатива домашнім пельменям чи італійській лазаньї з м’ясним фаршем – готується швидше, а на смак не гірше!

Продукти для рецепту

Фарш яловичий
264.90

Фарш яловичий

за 1 кг

Інгредієнти

Фарш яловичий

400

Канелоні Alberto з шпинатом 400г

150

Цибуля

1 шт

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

2 ст.л.

Спеція Перець чорний мелений

2 щепотки

Сік Наш сік томатний 950мл

200

Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г

2 ч.л.

Сіль Єгипет

за смаком

Часник

3 зубчика

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

100

Масло вершкове домашнє

50

Борошно пшеничне вищий гатунок

3 ст.л.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

1000

Мускатний горіх мелений Pripravka 15г

1 ч.л.

Етапи приготування

01

Спершу готуємо начинку:

02

Мілко нарізати цибулю та часник.

03

Натерти моркву на терці.

04

Трішки підсмажити цибулю, часник та моркву на пательні.

05

Додати м’ясний фарш і обсмажувати 10хв, слідкуючи щоб не було згустків. Посолити та поперчити за смаком. Додати томатну пасту або томатний соус. Тушити 3-5хв.

06

Фарш остудити.

07

За цей час, можна приготувати соус:

08

В невеличкій каструлі розтопити вершкове масло.

09

В масло додати муку та обсмажувати близько 2 хвилин. Мука повинна стати приємного горіхового відтінку.

10

Влити, безперервно помішуючи, холодне молоко. Слідкуйте, щоб не було згустків. Не забудьте посолити.

11

Довести все до кипіння та виключити газ. Соус готовий.

12

На дно форми для запікання вилити частину соусу.

13

Канелоні заповнити фаршем і покласти в форму для запікання.

14

Вилити соус, що залишився і посипати натертим сиром.Важливо! Соус повинен повністю покривати макарони. Якщо його мало, можна додати молоко або бульйон.

15

Запікати канелоні з фаршем потрібно в попередньо розігрітій до 180 градусів духовій печі близько 30хв.

16

Коли верх стане румяним, витягнути канелоні з духовки.

17

Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв