Кабачки "Пеньки", запечені з фаршем - Image

Кабачки "Пеньки", запечені з фаршем

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кабачки Пеньки ", запечені з фаршем - дуже смачна, ситна, проста у приготуванні страва з молодих кабачків, наповнених фаршем і запечених в духовці зі сметаною. Чудова альтернатива домашнім голубцям. Тільки ніжніші і дієтичні.Ідеально підходять людям, які страждають шлунково -кишковими захворюваннями, дітям і літнім людям. Кабачки багаті білками, рослинними жирами, мають високий вміст калію, кальцію, міді та фосфору. Легко засвоюються і виводять з організму токсичні речовини і надлишок холестерину. Ідеальне співвідношення смачного і корисного. Готуйте наші кабачки у вигляді лісових пеньків і будьте здорові!

Продукти для рецепту

Кабачок
19.90 - 35.70

Кабачок

за 1 кг

Інгредієнти

Кабачок

700 г.

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г

200 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

100 г.

Морква

100 г.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

1 ст. л.

Сметана ХМЗ 20%

5 ст. л.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати кубиками.

02

Моркву промити і натерти на дрібній тертці.

03

У сковороді на олії обсмажити цибулю, приблизно 3-4 хвилини. Слідом додати моркву і смажити ще хвилини 3.

04

Потім додати фарш і перемішати. Фарш слід постійно розбивати на дрібні грудочки. Смажити близько 15 хвилин.

05

Кабачки очистити від шкірки і порізати на 3 частини.

06

З кожного шматочка кабачка чайною ложкою вибрати м'якоть, але щоб не пошкодити дно. Повинен вийти стаканчик.

07

М'якоть із усіх кабачків дрібно порізати і додати її на сковороду до фаршу. Туди ж додати томатну пасту і приблизно 4 ст. л. сметани. Все перемішати і смажити ще хвилин 5.

08

Фарш зняти з вогню і начинити їм кожен стаканчик із кабачків.

09

Стаканчики викласти у форму для випікання або на деко. Зверху кожен стаканчик змастити сметаною, що залишилася.

10

Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати приблизно 30-40 хвилин.

11

Подавати "пеньки" слід гарячими.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв