
Ніжні млинці з курячої печінки
Оладки - давня, всім відома страва. Але оладки не обов'язково бувають солодкими. Ми вам пропонуємо рецепт оладок з курячої печінки. Вона настільки корисна, що її рекомендують включати в свій раціон навіть вагітним жінкам. Тому така страва наситить ваш організм корисними речовинами. Подавати їх можна під різним соусом, наприклад зі сметаною і зеленню. Приготуйте до них будь-який гарнір - і смачна вечеря готова. Також можна зробити до них будь-який салат, щоб зробити вечерю більш свіжою і соковитою. Вообщем, тут вже працює ваше бажання готувати і фантазія. Ну а ми просто ділимося з вами смачним і корисним рецептом оладок з курячої печінки.
Інгредієнти
Куряча печінка
1 кг.
Манна крупа
60 г.
Яйце
1 шт.
Сіль
7 г.
Олія
50 г.
Етапи приготування
01
Курячу печінку розморозити, промити. Приготувати фарш, прокрутивши печінку на м'ясорубці з великою решіткою. В отриману масу додати манку, сіль та яйце. Добре розмішати та поставити в холодильник на 4 години (можна на ніч). За цей час манка повинна розбухнути та увібрати в себе надлишки рідини.
02
Викласти фарш ложкою на розігріту сковорідку з олією. Обсмажити по 3 хвилини з кожної сторони.
03
Подавати можна з будь-яким соусом, з сметаною, зі смаженою або свіжою цибулею або свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів