Рублене тісто - Image

Рублене тісто

Кількість порцій: 1Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Рубане тісто, приготоване за нашим рецептом, дозволить створити вам справжній кулінарний шедевр. Ніжне, м'яке тісто має легку шаруватість. Якщо у вас з'явилося бажання підсолодити ваше життя - використовуєте будь-яку солодку начинку. Отримуєте шикарний незрівнянний на смак десерт. Такого не купите ні в одному супермаркеті. А коли виникає необхідність прокласти шлях до серця вашого коханого - використовуєте для начинки будь-який м'ясний фарш і ваш коханий у ваших ніг. Будьте готові до того, що готувати пироги з нашого тіста доведеться не один раз. Настільки соковитими ніжними і смачними вони виходять. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Борошно

200 г.

Вершкове масло

100 г.

Вода

3 ст. л.

Сіль

0, 25 ч. л.

Цукор (для солодкого тіста)

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Вершкове масло потрібно попередньо потримати в морозильній камері..

02

Борошно змішати з цукром (якщо солодке тісто) або з сіллю (якщо солене тісто) і нарізане невеликими шматочками вершкове масло. Добре порубати ножем або подрібнити в блендері.

03

Додати крижану воду і перемішати. Тісто має зліпитися в грудку.

04

Прибрати готове тісто в холодильник на 30 хвилин. Потім готувати вироби.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Рублене тісто – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua