Курячі відбивні у морквяній паніровці - Image

Курячі відбивні у морквяній паніровці

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Як відомо, курячі відбивні містять в собі набагато менше жирів, ніж, наприклад, свинячі. Вони більш пісні, ну а саме м'ясо курки містить в собі багато білка - це корисно для організму, і через це їсти такі відбивні можна навіть на вечерю, тому що білок на ніч їсти не шкідливо. Ми пропонуємо рецепт курячих відбивних в незвичайній паніровці з моркви. По-перше, вона робить смак відбивних трохи іншим, цікавим. По-друге, відбивні на вигляд мають красивий яскравий морквяний колір. Так що полюбити їх можна не тільки за приємний смак, але і цікаве забарвлення. Тому подавати такі відбивні можна не тільки на звичайну вечерю, а й гостям на святі також.

Продукти для рецепту

Куряче філе Алан варено-копчене
556.20

Куряче філе Алан варено-копчене

за 1 кг

Інгредієнти

Куряче філе Алан варено-копчене

4 шт.

Морква

2 шт.

Панірувальні сухарі Cykoria 200г

5 ст. л.

Кріп 70г

за смаком

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Борошно 7 1кг

0,5 склянки

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

10 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе промити, відбити з обидвох сторін, промокнути паперовою серветкою.

02

Моркву натерти на дрібній терці. Кріп (можна взяти і сухий) подрібнити. З'єднати моркву і кріп, додати панірувальні сухарі, перемішати.

03

Яйце з'єднати з двома столовими ложками рослинної олії, злегка збити.

04

Кожну відбивну посолити і поперчити з двох сторін. Обваляти в борошні, потім умочити в яйце, після чого добре обваляти у морквяній паніровці. Смажити в розігрітій рослинній олії з двох сторін на середньому вогні (стежити, щоб морква не підгоріла). Відбивні доходять до готовності доволі швидко.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв