
Домашній хліб без дріжджів
Згадайте той час, коли ви приїжджали до своїх бабусь на канікули. Багато хто з них воліли робити їжу своїми руками. А деякі взагалі навіть хліб пекли вдома. Згадайте, який він був запашний і смачний. Адже, наші бабусі вкладали всю теплоту своїх душ, а все для того, щоб порадувати своїх улюблених онучків смаком домашньої їжі та хліба. Ми вам теж пропонуємо спекти домашній хліб, але без дріжджів. Так як в цьому хлібі немає дріжджів, то через годину ви вже зможете насолоджуватися його смаком. Даний рецепт дуже добре підходить для тих, у кого є проблеми з дріжджовим тістом. Адже замісити тісто на дріжджах - це нелегка справа. Проте наш хлібець без дріжджів виходить дуже смачний, досить щільний і дуже смачно пахне.
Інгредієнти
Вівсяні пластівці
210 г.
Борошно
160 г.
Розпушувач
6 г.
Сіль
2 г.
Мед
16 г.
Олія
12 .г
Молоко
200 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 230°С. Зробити це потрібно перед початком замішування тіста. Далі подрібнити вівсяні пластівці в кухонному комбайні або кавомолці. У великій мисці змішати вівсяні пластівці, борошно, розпушувач та сіль.
02
В іншій мисці розчинити мед в олії, а потім додати молоко та перемішати. Змішати обидві суміші (суху та рідку). Перемішувати, доки не вийде м'яке тісто.
03
Зліпити з тіста кулю та покласти на злегка змащене олією деко для випікання. Випікати в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин, або до тих пір, поки дно при простукуванні не буде давати глухий звук. Охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів