
Жаренка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Картопля фасована
1 кг.
Гриби Боровичок білі сушені 50г
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Морква
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
4 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Борошно житнє Хуторок 900г
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.
02
Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.
03
Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.
04
Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.
05
Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів