
Сирно-гарбузова запіканка
Кожна мама скаже, як важко нагодувати вранці дитину трьох-п'яти років.З нашою сирно-гарбузовою запіканкою у вас проблем не буде, а готувати її одне задоволення. Ніжна на смак, незвичайного золотистого кольору, та й іще багата на мінерали і вітаміни - мрія кожної матусі. Дитина з задоволенням буде смакувати свій золотистий тортик. А суміш кориці, сухого імбіря, мускатного горіха, гвоздики і духмяного перцю не тільки нададуть страві незвичайного вишуканого смаку, але й піднімуть апетит вашому малюку. Сподобається наша запіканка і дорослим, як жінкам, так і чоловікам. Не вірите? - Спробуйте.
Інгредієнти
Свіжий почищений гарбуз
150 г.
Сир (9 %)
200 г.
Цукор
36 г.
Манна крупа
30 г.
Яйце
1 шт.
Натуральний йогурт
100 мл.
Кориця мелена
5 г.
Імбир сухий мелений
5 г.
Мускатний горіх
5 г.
Гвоздика
6 шт.
Духмяний перець (горошок)
6 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно зробити таку суміш: взяти рівні частини кориці, імбиру сухого, мускатного горіху, гвоздики, духмяного перцю. Все, що не мелене розтерти в ступці в порошок та з'єднати всі інгредієнти. Для даного рецепту взяти 1/2 кавової ложечки суміші спецій.
02
Манну крупу хвилин на 15 замочити в йогурті. Перемолоти гарбуз у блендері або натерти на тертці.
03
Далі усі інгредієнти збити блендером. Випікати при 180°С хвилин 45. Смачного.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів