Борщ із м'ясними галушками - Image

Борщ із м'ясними галушками

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Всі чули про супи з галушками. Fле от борщ з галушками із м'яса - це щось новеньке. Спробуйте швидше приготувати цю страву, тому що вона точно буде користуватися попитом у ваших рідних. Здавна борщ подавали з булочками з часником. Чому б і вам не зробити так само? Пориньте у справжній світ традицій української кухні, приготувавши борщ з м'ясними галушками. Його велика кількість інгредієнтів наситить ваш організм різними вітамінами, які містяться у всіх овочах, а приємний насичений смак такого борщу дуже порадує. Це найкращий варіант для гарного обіду. Адже їсти рідкі страви дуже важливо щодня, а особливо дітям.

Продукти для рецепту

Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене
215.89

Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене

300 г.

Морква

1 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

2 шт.

Капуста

0,5 шт.

Буряк

1 шт.

Корінь петрушки

1 шт.

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

1 шт.

Паста томатна Томатіно 25% 70г

30 г.

Масло вершкове домашнє

30 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Лист лавровий

2 шт.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

60 г.

Зелень петрушки сушена Pripravka 10г

10 г.

Сметана ХМЗ 20%

90 г.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно приготувати м'ясні галушки. Для цього цибулю (1 шт.) почистити, подрібнити та обсмажити на олії до золотистого кольору. Яловичину промити, нарізати невеликими шматками, пропустити через м'ясорубку, змішати з цибулею, додати яйця, сіль, перець, вершкове масло, воду (2 л.), все перемішати та сформувати невеликі галушки.

02

В кастрюлі з підсоленою водою зварити галушки (приблизно 20 хвилин), витягнути їх шумівкою, а на бульйоні, що залишився зварити борщ.

03

Щоб зварити борщ потрібно картоплю нарізати кубиками та кинути її до киплячої води (бульйон). Дрібно нашинкувати капусту. Додати капусту до борщу, коли картопля буде майже готова. Потім додати чорний мелений перець, дрібно порізані корінь селери та корінь петрушки.

04

Поки варяться овочі, потрібно в розігріту олію на сковорідці додати дрібно порізану ріпчасту цибулю. Потім додати потерту на тертці моркву та порізаний соломкою буряк. Тушкувати до м'якості буряка. Наприкінці додати томатну пасту. Дати потушкуватися кілька хвилин. Взагалі усі овочі тушкуються 15 хвилин.

05

Після цього додати тушковані овочі до борщу. Потім кинути лавровий лист. Варити ще хвилин п'ять.

06

Готову страву подати до столу, заправивши сметаною та поклавши до кожної миски кілька галушок. Можна зверху посипати січеною зеленню петрушки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв