Яблучні сирники - Image

Яблучні сирники

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Безсумніву, сир дуже корисний для організму. Бажано його вживати всім, незалежно від віку, і якомога частіше. Але що робити, якщо звичайні сирники - це вже не така бажана страва для ваших діток? А їсти сир все одно треба. Ось тому, ми вам пропонуємо рецепт змінених сирників - з яблуками. Вони додадуть сирникам особливий кислуватий смак. До того ж не забуваємо і про користь яблук. А разом з сиром - це чудовий мікс смачного сніданку і корисних речовин. Ці інгредієнти чудово підкріплять ваш організм і додадуть сил на цілий день. Подавати сирники можна зі сметаною або медом. До речі про мед. Він, зокрема, теж чимало важливий для організму, особливо в холодні пори року.

Інгредієнти

Яблуко

1 шт.

Знежирений сир

200 г.

Яєчний жовток

1 шт.

Мед

1 ст. л.

Пшеничне борошно

1,5 ст. л.

Вершкове масло

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Яблуко помити, очистити від кісточок, натерти на крупній тертці.

02

Перемішати до однорідності з сиром, жовтком, медом, пшеничним борошном і дрібкою солі, відставити убік на 10 хвилин.

03

Розігріти на сковороді вершкове масло. Сформувати з тіста невеликі оладки, обсмажувати до красивої золотистої скоринки, подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Яблучні сирники – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua