
Курячі серця, тушковані в сметані
Куряче серце - дуже цінний і поживний білковий продукт, який містить мало холестерину і велику кількість фосфору, калію, магнію, заліза, цинку і міді. Засвоюється значно легше, ніж інші сорти м'яса. Тому дієтологи рекомендують вживати в їжу дітям, літнім людям, а також особам, які страждають анемією і серцево -судинними захворюваннями і тим, хто переніс тяжку хворобу або травму. Пропонуємо вам дуже смачний і простий рецепт приготування курячих сердечок. Тушкуємо їх у сметані з додаванням томатної пасти. Вони виходять м'якими, соковитими, ніжними. Головне правило - сметану і томатну пасту додаємо, коли вони дійдуть до напівготовності. Подаємо як самостійне блюдо. Також добре поєднується з картопляним пюре, рисом, гречкою і макаронами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Серце куряче Українське Курча заморожене 0,7кг
500 г.
Цибуля
100 г.
Морква
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
З сердець очистити жир і судини.
02
Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.
03
На розігріту сковороду налити соняшникову олію. Обсмажити серця протягом пари хвилин, весь час перевертаючи.
04
Додати цибулю, моркву, перемішати. Смажити протягом 15-20 хвилин, до м'якості сердечок і овочів.
05
Посолити, поперчити. Додати томатну пасту і сметану, перемішати.
06
Тушкувати на маленькому вогні під кришкою протягом 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів