
Булочки "clouds" в мультиварці
На сьогоднішній день існує дуже багато рецептів різних страв, які готуються в мультиварці. Мультиварка - це річ взагалі універсальна. У ній можна готувати практично все. Ось і ми сьогодні спробуємо спекти ці чудові булочки "clouds" в мультиварці. Випічка в мультиварці в принципі відрізняється своєю ніжністю і легкістю. Тому щодо пишності тіста можете не сумніватися, воно вийде легким і пористим. Сама назва булочок красномовно говорить сама за себе. Адже, слово "clouds" англійською означає "хмара", тобто булочки такі ж легкі й повітряні, як хмаринки. Ці прекрасні булочки добре споживати вранці з чаєм або кавою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко 2,5% 900г
150 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г.
Борошно 7 1кг
350 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
2 ст. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Дріжджі розчинити в теплому молоці.
02
Борошно просіяти з сіллю, додати апельсиновий сік, влити молоко з дріжджами.
03
Змішати розтоплене масло, цукор, яйце та ваніль, і вилити в тісто.
04
Замісити тісто.
05
Залишити на годину, щоб тісто піднялося.
06
Розділити тісто на 10 частин і сформувати булочки. Щільно один до одного викласти булочки у форму мультиварки, змащену маслом і залишити на 25 хвилин.
07
Потім змастити булочки вершковим маслом, за бажанням посипати корицею і випікати 45 хвилин при режимі «випічка».
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів