Баклажани по-українськи - Image

Баклажани по-українськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Баклажани - дивовижні овочі. Рецептів страв з них кожна господиня знає безліч. Переваги української кухні в тому, що баклажани не піддаються тривалій термічній обробці у великій кількості жиру, а значить, зберігають максимум своїх корисних властивостей. У рецептах баклажани прекрасно поєднуються з іншими овочами. Прикладом тому може служити запропоноване блюдо, в якому баклажани гармонійно поєднуються з болгарським перцем, цибулею і помідорами. Баклажани по-українськи - пісне, ароматне, ситне блюдо на швидку руку. Подавати його краще гарячим, посипавши зеленню.

Інгредієнти

Паста томатна

50 г.

Часник

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Бульйон овочевий

100 мл.

Перець болгарський

100 г.

Олія рослинна

4 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Помідори

200 г.

Баклажани

200 г.

Етапи приготування

01

Баклажани і помідори очистити від шкірки, нарізати великими шматочками.

02

Цибулю очистити і нарізати скибочками, перець нарізати соломкою.

03

Розігріти сковороду з олією, висипати нарізані овочі, обсмажити, потім влити бульйон, додати подрібнений часник і томатну пасту, посолити і поперчити за смаком, тушкувати протягом 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Баклажани по-українськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua