
Севіче з гребінців з овочами
Севіче - це страва з риби або морепродуктів. Його батьківщиною по праву вважається Перу. Ця страва стала поширеною в багатьох кухнях латиноамериканських країн. Оригінальний рецепт севіче являє собою дрібно нарізану сиру рибу різних сортів, яку маринують приблизно 15 хвилин у соку лайма. Завдяки лимонній кислоті в соку лайма відбувається денатурація білків, що містяться в рибі. У запропонованому рецепті севіче готується з морських гребінців, що мають високу дієтичну репутацію. Гребінець майже цілком складається з легкозасвоюваного білка. Із морських гребінців севіче виходить дуже ніжним.
Інгредієнти
Гребінці морські
200 г.
Лимони
2 шт.
Кінза
20 г.
Часник
2 шт.
Імбир
20 г.
Соус соєвий
15 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Олія кунжутна
2 ч. л.
Олія оливкова
20 мл.
Перець болгарський
1 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Помідори черрі
300 г.
Етапи приготування
01
Гребінці нарізати шматочками. Викласти в тарілку, рівномірно розподілити одним шаром. Помідори нарізати часточками.
02
Перець чилі очистити від насіння, нарізати кільцями, викласти в миску. Болгарський перець нарізати шматочками, додати в цю ж миску. Додати сіль, соєвий соус, влити оливкову і кунжутну олії. Натерти в миску імбир, додати чорний мелений перець, додати сік лимона і подрібнений часник. Перемішати.
03
На гребінці викласти помідори, перемішати їх з гребінцями, зверху вилити заправку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів