
Шоколадне морозиво
Кінець світу настане, коли ви проведете літо без морозива. Без паніки! Переведіть подих та пам'ятайте: METRO подбає, щоб цього не трапилося. Тому немає часу пояснювати — швидше зберігайте рецепт морозива.
Інгредієнти
Вершки METRO Chef ультрапастеризовані, 35 %
250г
Шоколад Rioba екстра, 90 %
100г
Молоко METRO Chef, 2,5 %
350мл
Цукор METRO Chef тростинний коричневий
100г
Яйця METRO Chef
4шт
Етапи приготування
01
У сотейнику доводимо до кипіння вершки та молоко.
02
Додаємо шоколад та помішуємо віничком до повного розчинення.
03
Збиваємо жовтки з цукром у пишну піну.
04
Тонкою цівкою вливаємо в сотейник яйця.
05
Варимо на повільному вогні до густої консистенції.
06
Отриманий крем переливаємо в глибоку миску і накриваємо харчовою плівкою.
07
Ставимо до морозильної камери мінімум на 2 год. Щоб консистенція морозива вийшла більш м’якою, рекомендовано кожні 20 хв. його перемішувати. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів